Twoje faktury przez Internet

Wystawiaj faktury i prowadź swoją księgowość gdziekolwiek jesteś. Bezpiecznie i pewnie.

:: Polityka prywatności e-Faktur ::

Poniższy dokument wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach serwisu e-Faktur.


Rejestracja użytkowników

Szczegółowe zasady dotyczące ochrony danych osobowych zbieranych podczas procedury rejestracji są zamieszczone w regulaminie korzystania z aplikacji e-Faktur.

Przechowywanie danych

Dane osobowe zawarte w systemie e-Faktur są przechowywane i przetwarzane w sposób zgodny z wymogami polskiego prawa, w szczególności z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Zbiór zgromadzonych danych osobowych traktowany jest jako wydzielona baza danych, która przechowywana jest na serwerze e-Faktur.

Serwis e-Faktur stosuje środki techniczne, których celem jest jak najlepsze zabezpieczenie gromadzonych danych osobowych przed nieuprawnionym dostępem lub niewłaściwym wykorzystywaniem przez osoby nieuprawnione.

Zakres udostępniania danych

Serwis e-Faktur nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to na wniosek sądu, prokuratury, policji lub innego uprawnionego organu.

Cookies

Strona e-Faktur używa plików cookies do prawidłowego funkcjonowania witryny (podtrzymania sesji) oraz cookies za pośrednictwem zewnętrznych narzędzi, takich jak Google AdSense do spersonalizowania treści umieszczanych reklam czy Google Analytics do gromadzenia anonimowych statystyk odwiedzin serwisu.

Aby dowiedzieć się jak Google wykorzystuje dane gromadzone podczas korzystania z witryny, kliknij tutaj.

Nie bierzemy żadnej odpowiedzialności za wykorzystywanie cookies na innych stronach dostępnych przez linki zamieszczone w serwisie e-Faktur.

Zapisywanie plików cookies można zablokować zmieniając ustawienia w swojej przeglądarce internetowej.
Wyłączenie przez użytkownika w swojej przeglądarce obsługi cookies może spowodować utrudnienia w korzystaniu ze strony.

Linki

Nie ponosimy odpowiedzialności za politykę ochrony prywatności stosowaną przez właścicieli witryn, do których linki umieszczamy na stronie e-Faktur.

Kontakt

W przypadku jakichkolwiek wątpliwości związanych z ochroną prywatności prosimy o przesyłanie swoich pytań, uwag i sugestii.